PronkGroep verwelkomt Meddens & van Ree: een strategische uitbreiding in installatie-expertise

30-09-2024
pronk-meddensvanree-1.jpeg

Nijkerk, 30 september 2024 – PronkGroep is trots aan te kondigen dat het Meddens & van Ree, een vooraanstaand installatiebedrijf in Nijkerk, per 25 september 2024 heeft overgenomen. De overname is een belangrijke stap in de strategie om lokaal vakmanschap te combineren met landelijke dekking.

Meddens & van Ree is gespecialiseerd in diverse installatietechnieken, waaronder HVAC, sanitair en duurzame energieoplossingen. Hun focus op kwaliteit en klanttevredenheid sluit perfect aan bij de waarden van PronkGroep. Door deze overname versterken we onze expertise en kunnen we onze klanten nog beter bedienen met hoogwaardige installatiediensten.

“Met deze integratie kunnen we onze lokale aanwezigheid verder uitbouwen en tegelijkertijd de kracht van ons netwerk benutten,” zegt René Pronk, CEO van PronkGroep. “We zijn ervan overtuigd dat we samen innovatieve oplossingen kunnen bieden die bijdragen aan een duurzame toekomst.”

De oud-eigenaren, Jos en Ryjan, kijken ook enthousiast naar de toekomst. “Onze mensen en hun vakmanschap staan altijd centraal in ons werk. Met deze overname zorgen we voor een lange, stabiele toekomst voor hen, waarin we de cultuur en waarden van ons bedrijf kunnen behouden,” zegt Jos. Ryjan voegt eraan toe: “We hebben veel respect voor ons team en zijn er trots op dat we samen een bijdrage kunnen blijven leveren aan de gemeenschap.”

pronk-meddensvanree-1.jpeg

Meddens & van Ree blijft onder haar eigen naam en vanuit haar eigen pand opereren en zal de vertrouwde service en kwaliteit blijven bieden. Klanten kunnen rekenen op een naadloze overgang en extra voordelen dankzij de middelen en expertise van PronkGroep.

Over PronkGroep: PronkGroep is een toonaangevende speler in de installatiebranche, met een sterke focus op duurzaamheid en lokale betrokkenheid. Met verschillende bedrijven onder haar vleugels streeft PronkGroep ernaar om kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen in elk project.