PronkGroep versterkt marktpositie met overname van loodgietersbedrijf RéVé BV / RéVé Klimaatbeheersing BV

03-07-2024
reve-pand01-1.jpg

Bergschenhoek, juli 2024 – PronkGroep, gevestigd in Bergschenhoek, kondigt met trots de overname aan van Loodgietersbedrijf RéVé BV / RéVé Klimaatbeheersing BV. Deze strategische overname is een belangrijke stap in onze ambitie om heel Nederland te voorzien van een gezond binnenklimaat en versterkt onze positie als marktleider in binnenklimaatspecialisatie.

In meer dan 20 jaar is PronkGroep uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare binnenklimaatspecialist met vestigingen in Barendrecht, Bergschenhoek, Amsterdam, Monnickendam en Nieuwegein. Met diverse labels, waaronder Aircoplan, Bevico, Biemond Elektro, Combi, Kouveld, K2, Onnink, Rochema, Roveco en Ventius, geniet het bedrijf een uitstekende reputatie en heeft het duurzame relaties opgebouwd met haar klanten, voornamelijk woningcorporaties en vastgoedpartijen.

Strategische Reden en Voordelen
De overname van RéVé past perfect binnen de strategische doelen van PronkGroep. De overname van RéVé versterkt onze verschillende disciplines en brengt diepgaande expertise in lood- en zinkwerk met zich mee, wat een waardevolle aanvulling is op onze bestaande diensten. Dit stelt ons in staat om onze klanten, inclusief eigenaren van monumentale panden, een totaaloplossing te bieden voor een gezond binnenklimaat.

Toekomstige Plannen
We zijn van plan de sterke punten van RéVé te integreren in ons bedrijf en te profiteren van de synergiën tussen onze organisaties. Onze klanten kunnen blijven rekenen op de hoogwaardige dienstverlening die ze gewend zijn, nu versterkt met de aanvullende expertise van RéVé.

René Pronk, CEO van PronkGroep, zegt: "We zijn verheugd RéVé te verwelkomen in onze familie. Deze overname is een belangrijke stap in onze groeistrategie en helpt ons onze missie te vervullen om heel Nederland te voorzien van een gezond binnenklimaat."

Frits Leffelaar en Dorien de Vries van RéVé voegen toe: "We hebben een partner gevonden in PronkGroep die onze waarden deelt en ons helpt verder te groeien. We kijken uit naar de toekomst en de mogelijkheden die deze samenwerking biedt." Betrokkenheid en Bedankjes We willen onze medewerkers, klanten, partners en adviseurs bedanken voor hun steun en inzet tijdens dit overnameproces. Samen bouwen we verder aan een gezonde toekomst.

reve-pand01-1.jpg