LOA Full Surface Group breidt uit met overname Spuiterij Janssen

10-05-2023
afbeelding-loa-nieuws.jpg

LOA Full Surface Group (LOA) heeft per 8 mei jl. Spuiterij Janssen (Hapert) met al haar activiteiten aan LOA toegevoegd.

Deze groep, met het hoofdkantoor in Tilburg, bestaat hiermee uit zeven regionale bedrijven met expertise op het gebied van oppervlaktebehandeling in verschillende marktsegmenten: LOA Aldor, LOA Automotive, LOA Coating, LOA Deege, LOA MTRC en LOA Wilmink.

Directeur van LOA, Remco Dieperink: “Spuiterij Janssen is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het seriematig spuiten en poedercoaten van metalen- en kunststof producten. Hun specialistische kennis zetten ze in voor o.a. de medische-, high-tech- en plaatverwerkende industrie, machinebouw en robotica. We zijn dan ook ontzettend blij met deze uitbreiding van de LOA groep. Met Spuiterij Janssen zijn we nog beter in staat zijn om aan de toenemende vraag naar hoogwaardige oppervlaktebehandelingen en services te voldoen.”

LOA Full Surface Group (www.loa.nl) vindt zijn oorsprong in het in 1981 opgerichte LOA LAK B.V. (het huidige LOA Automotive) te Tilburg. Door verschillende overnames vanaf 2008 is LOA gegroeid tot een groep van inmiddels zeven bedrijven, allen actief in de oppervlaktebehandeling van metalen componenten en vormdelen. In totaal biedt de groep circa 30 verschillende oppervlaktebehandelingen aan voor het verbeteren van de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit van metalen en kunststoffen onderdelen.

Bij LOA werken ca. 235 mensen (exclusief Janssen). Zij maken al jaren optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring en zijn zo uitgegroeid tot de grootste oppervlaktebehandelaar van Zuid-Nederland. De groep beschikt over vijf uitgebreide laboratoria die uitgerust zijn met de nieuwste testfaciliteiten en is de enige oppervlaktebehandelaar in Europa die alle ION kwaliteitssystemen kan aanbieden: Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod.

afbeelding-loa-nieuws.jpg