Life & Mobility neemt Karma Europe over

19-04-2017
afbeelding-life-mobility.jpg

Life & Mobility Group heeft haar positie verder versterkt door de overname van alle aandelen van Karma Europe. René Ploum, de huidige eigenaar van Karma Europe, gaat als aandeelhouder deelnemen in de Life & Mobility Group en treedt tevens toe tot de Raad van Bestuur.

De overname van Karma Europe past uitstekend in de ambitie van beide organisaties: een versnelde groei naar de positie van prominente Europese speler. De toevoeging van het programma rolstoelen van Karma Europe draagt bij aan een verdere completering van het mobiliteitsportfolio van de Life & Mobility Group.

Na de overname van Karma Europe zijn circa 130 medewerkers werkzaam bij vestigingen in Nederland, België en Duitsland. De Life & Mobility Group is met name actief in West Europa. De jaaromzet bedraagt ruim € 40 miljoen.

In de komende periode ligt het accent op het behalen van operationele synergievoordelen en de gezamenlijke bewerking van de internationale markt. De krachtenbundeling op het terrein van productontwikkeling zal resulteren in de introductie van een aantal nieuwe producten.

afbeelding-life-mobility.jpg