fbnl6717-2048x1365.jpg
Terug naar het overzicht

Babbage Company & Loo van Eck

Wat doet Babbage Company & Loo van Eck?

Babbage Company is al 25 jaar actief in het leveren van professionals, zowel vast als interim, maar inmiddels ook door het uitvoeren van projecten en het geven van trainingen op marketing-, communicatie- en contentgebied. De overname van recruitment- en trainingsbureau De Redactie in 2021 leidde tot een uitbreiding van het netwerk en verdere groei. De afgelopen jaren is doorlopend gebouwd aan een eigen team van communicatieadviseurs & contentspecialisten en heeft het in-house projectbureau zich sterk ontwikkeld.

Loo van Eck, opgericht in 1983, helpt al 40 jaar medewerkers en organisaties bij het verbeteren van hun schriftelijke en mondelinge communicatie via trainingen, e-learnings en contentproductie. In de afgelopen 40 jaar is Loo van Eck uitgegroeid tot de grootste opleider in schrijven. Dankzij haar innovatieve kracht heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd binnen (lokale en regionale) overheden, de corporatiebranche en in de financiële dienstverlening.

De twee bedrijven zijn zeer complementair aan elkaar met aansluitende portfolio's aan kennis, competenties en diensten richting hun klanten.

Strategie

De combinatie is voornemens om zowel organisch als middels een actieve buy-and-build strategie haar portfolio aan diensten uit te breiden.

De twee bedrijven zullen elkaars klantpropositie versterken met een gecombineerde portfolio aan diensten alsmede gezamenlijk nieuwe producten en diensten ontwikkelen.

Synergia ondersteunt het managementteam in de uitvoering van deze strategie alsmede bij het identificeren van overnamekandidaten, financiering van de overnames en verdere professionalisering van de groep.

Terug naar het overzicht

Investering Highlights
Jaar van investering:
2023
Plaats:
Amsterdam, Ede
Bedrijfstak:
Detachering en opleiding
Transactie:
Buy-and-Build
Terug naar het overzicht