Investeringen

Synergia Capital Partners richt zich op het zogenaamde middensegment van Nederlandse ondernemingen. Daar komt de combinatie van kennis en kapitaal het beste tot zijn recht. Speciale aandacht genieten ondernemingen waar wij kennis vanuit ons netwerk of onze (voormalige) participaties kunnen mobiliseren.

12 resultaten

iPort - Res2

Res2 is de onderneming achter de nieuwe generatie DCS (Departure Control System) software, genaamd iPort. Res2 ontwikkelt en levert iPort in samenwerking met haar technologische partner Travelport.

iPort is nieuwe generatie DCS (Departure Control System) software, die wordt ingezet bij het afhandelen van vliegtuigen. Het doel van de software is om het gehele proces te verwerken in verband met vertrekkende passagiers, van internet / mobiel / luchthaven check-in, tot plaatstoewijzing, nevendiensten, bagageafhandeling, grondafhandeling, “load control”, boarding en vertrek verwerking. De iPort software is een missie kritische applicatie welke “Departure Control” eenvoudig integreert met andere activiteiten van een luchtvaartmaatschappij, zoals marketing, sales, reserveringen, etc.

De iPort software wordt aangeboden als een service (SaaS) en is toegankelijk vanaf elke locatie met (zelfs 64 kb/s) internet verbinding.

G2 Speech

G2 Speech is de specialist in de wereld van spraaktechnologie, digitale verslaglegging en documentcreatie. G2 Speech is actief in Nederland, België, Engeland en Ierland.

De basis voor de huidige organisatie is gelegd door twee ervaren mensen uit de medische wereld. Bij hun start met G2 Speech in 1998 was de filosofie meteen duidelijk:

  • Professionals laten werken met technologie die hen ondersteunt in hun werkzaamheden
  • De bestaande werkwijze van de professionals als uitgangspunt nemen en van daaruit verbetering mogelijk maken
  • Meerwaarde leveren middels kostenbeheersing (aantoonbaar minimaal dertig procent besparing op het secretariaat) en een kwaliteitsimpuls (efficiency en tijdbesparing voor de medisch specialist, want spreken is zeven maal sneller dan typen).

Vicrea

Vicrea is een snelgroeiend IT-huis, gespecialiseerd in systemen voor integrale informatievoorziening op basis van geo-it. Inmiddels maken ruim 200 gemeenten gebruik van de producten en diensten van Vicrea. Onder hen de vier grote steden. Daarnaast heeft de onderneming grote infrabedrijven als ProRail en Schiphol als klant. Daarmee is Vicrea marktleider in Nederland op het gebied van bedrijfskritische informatiesystemen op basis van Geo-ICT.

ISDC

ISDC is een software-engineeringbedrijf met ontwikkelcentra in Roemenië en Bulgarije. ISDC werkt met geavanceerde technologieën voor applicatieontwikkeling, zoals machine learning en NoSQL databases.  ISDC levert haar haar diensten voornamelijk aan de financiële sector.

In 2016 is ISDC overgenomen door de Britse IT-dienstverlener Endava.

Nedstat

Nedstat is leverancier van diensten en producten voor het meten, rapporteren en analyseren van websitebezoek. Hiermee kan het rendement van online communicatie en business worden geoptimaliseerd. Nedstat is in 1996 opgericht en telde in 2002 85 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In de jaren hierna heeft de onderneming een vooraanstaande positie opgebouwd in de business intelligence sector in Europa. In 2008 heeft Prime Technology het belang van Synergia overgenomen.

1 2 3  > >>