Investeringen

Synergia Capital Partners richt zich op het zogenaamde middensegment van Nederlandse ondernemingen. Daar komt de combinatie van kennis en kapitaal het beste tot zijn recht. Speciale aandacht genieten ondernemingen waar wij kennis vanuit ons netwerk of onze (voormalige) participaties kunnen mobiliseren.

5 resultaten

You Sure

You Sure is een tussenpersoon en volmachtbedrijf voor verzekeringen, hypotheken en bankproducten. Het zwaartepunt van de producten die You Sure aanbiedt ligt bij de schadeverzekeringen voor consumenten en bedrijven (o.a. woning, auto en ongevallen).

Zij heeft vijf vestigingen in het westen van Nederland. De klanten van You Sure zijn particulieren, ZZP-ers en MKB ondernemingen.

You Sure heeft een platform ontwikkeld voor de interactie met hun klanten en om snel en efficiënt overnames te integreren. Hiermee heeft zij in de loop der jaren succesvol een aantal overnames kunnen doen. Na toetreding van Synergia blijft deze Buy-and-Build-strategie onverminderd van kracht.

The Human Network

The Human Network geeft 350 top-professionals in hun vakgebied (ICT, Organisatie, HR & Learning) de ruimte om zich te ontwikkelen en om haar klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.

Synergia heeft eind 2016 samen met het management team de onderneming gekocht van de oprichters. De koers is ongewijzigd: verdere autonome groei in combinatie met gerichte acquisities waarbij het behoud van kleinschalige en gespecialiseerde bedrijven gericht op kwaliteit en ondernemerschap hoog in het vaandel staan.

Quint Wellington Redwood Group

Quint Wellington Redwood - kortweg - "Quint" is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat gespecialiseerd is in het oplossen van IT gerelateerde organisatievraagstukken. Quint is actief in ruim 20 landen verdeeld over 4 continenten. Quint richt zich in het bijzonder op strategie, sourcing, regie en service- en informatiemanagement. Daarnaast biedt Quint organisaties allesomvattende oplossingen gericht op het ontwikkelen van eersteklas opleidingsprogramma's.

Synergia investeerde reeds eerder in Quint (2004-2010) en heeft eind 2013 samen met het management team en Van Lanschot Participaties de management buy-out gefaciliteerd.

Welten

Welten is marktleider in het op interim-basis beschikbaar stellen van financieel specialisten voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Daarnaast verzorgt en ontwikkelt Welten opleidingen voor de financiële sector. Welten werkt al bijna twintig jaar voor gerenommeerde opdrachtgevers. De kernbezetting ligt - afhankelijk van de vraag - tussen de 600 en 900 professionals.

Calder Holding

Het adagium van Calder Holding is: Van Inactief naar Actief! Vanuit deze invalshoek levert de onderneming resultaatgerichte en meetbare dienstverlening in de domeinen werk, onderwijs en zorg. De dienstverlening bestaat uit beroepsonderwijs, loopbaanontwikkeling, re-integratie, schuldhulpverlening, indicatiestelling, inburgering, begeleid wonen en geestelijke gezondheidszorg.